Nye fuldtid

Velkommen til nye medarbejdere

Vi havde den 1. oktober fornøjelsen af at byde hele tre nye konsulenter velkommen i Kraka Advisory, da Pernille, Frederik og Kasper havde første dag.
October 18, 2021


Pernille har tidligere været ansat i Dansk Metals formandssekretariat. Her har hun blandt andet lavet ledelsesbetjening og public affairs. Pernille har en kandidat i økonomi fra Københavns Universitet. Hun kan kontaktes på email: peb@kraka-advisory.com

 

Frederik har netop afleveret sin ph.d.-afhandling ved Institut for Økonomi på Aarhus Universitet, hvor han forskede i offentlige pensionssystemer og strategisk interaktion i klimapolitik. Han kan kontaktes på email: fln@kraka-advisory.com.

 

Kasper kommer fra en stilling som postdoc ved Økonomisk Institut på Københavns Universitet, hvor han arbejdede med skatteunddragelse og politikeres brug af skattely. Kasper afsluttede i 2020 en ph.d.-grad i økonomi ved Københavns Universitet, hvor han forskede i udviklingsøkonomi med fokus på uddannelseskvalitet og læring. Han kan kontaktes på email: kab@kraka-advisory.com.
 

Vi glæder os til samarbejdet.

Ved henvendelse, kontakt os her