Nyheder

I denne uge startede Lea som seniorkonsulent i Kraka Advisory.

Lea har en ph.d.-grad i miljøøkonomi fra Københavns Universitet og kommer fra en postdoc stilling samme sted. Konsulentbranchen er ikke helt ukendt for Lea, da hun tidligere har arbejdet som konsulent – primært med miljø, klima og energi som omdrejningspunkt. For Kraka Advisory er Lea en fantastisk rekruttering og styrker vores eksisterende kompetencer inden for grønne omstilling og bæredygtighed. Vi ser meget frem til samarbejdet.

Lea kan kontaktes via mail: lss@kraka-advisory.com eller via telefon på +45 31 68 55 90.
February 5, 2021
Det britiske landbrug har vitalt brug for investeringer i agritech. Dette er en af konklusionerne i vores rapport af potentialerne for dansk eksport af agri- og foodtech-løsninger til det britiske marked, som vi lavede sammen med Deloitte Economics. Brexit gør blot dette behov endnu mere udtalt.
December 17, 2020
I denne uge sluttede Mathias sig som konsulent i Kraka Advisory.

Mathias kommer fra en stilling som fuldmægtig i Skatteministeriets departement, hvor han arbejdede med ejendomsskatter og fordelingseffekter af indkomstskatter. Mathias har en kandidatgrad i økonomi fra Københavns Universitet. Vi ser frem til samarbejdet!

Mathias kan kontaktes via e-mail på msu@kraka-advisory.com eller via telefon på +45 20 74 97 88.
December 4, 2020
I denne uge bød vi Signe velkommen som konsulent i Kraka Advisory.

Signe kommer fra en stilling i Børne- og undervisningsministeriet, hvor hun lavede registeranalyser på uddannelsesemner. Signe har en kandidatgrad i økonomi fra Københavns Universitet. Vi ser frem til samarbejdet!

Signe kan kontaktes via e-mail på sra@kraka-advisory.com eller telefonisk på +45 31 18 58 11.
December 4, 2020
Ifølge nogle politikere er bankerne stadig i gæld til den danske stat efter finanskrisen. Argumentationen for dette er imidlertid papirstynde. Den danske velfærdsstat har brug for bankerne - ikke for at skamme dem. Det er hovedpunktet i vores kronik i Børsen i morges.
October 20, 2020
I denne uge bød vi Mikael Bjørk Andersen velkommen som Director i Kraka Advisory. Mikael kommer fra en stilling som økonom i Kraka, hvor han har arbejdet med Small Great Nation-projektet i de sidste tre år. Mikael har en ph.d.-grad i økonomi fra University of Wisconsin-Madison. Vi ser frem til samarbejdet!

Mikael kan kontaktes via e-mail på mba@kraka-advisory.com eller via telefon på +45 31 47 96 93.
October 7, 2020
KFI Erhvervsdrivende Fond har bedt Kraka Advisory om at analysere, hvad der kendetegner den uafhængige købmand, og hvordan de skiller sig ud fra andre supermarkeder. Analysen vil kaste lys over de uafhængige købmænds bidrag til lokalsamfundet.
October 2, 2020
Målretning af tidlig tilbagetrækning gennem visitationen i Seniorpensionen er den smarte-ste måde at hjælpe de nedslidte i Danmark.
September 30, 2020
Vi har analyseret de økonomiske konsekvenser for statskassen af centrale forandringer i forudsætningerne for danmarkshistoriens største anlægsprojekt, en fast forbindelse over Femern Bælt.
September 23, 2020
For nylig indsendte Altinget.dk et skriftligt svar fra transportminister Benny Engelbrecht. Ministeren har udtryk kritik af vores nye analyse af de økonomiske konsekvenser af den faste forbindelse til Femern Bælt. Læs vores svar på de skriftlige bemærkninger fra transportministeren.
September 23, 2020
Et intelligent vejprissystem kan reducere overbelastningen og skabe betydelige gevinster for samfundet.
September 9, 2020
Vi har omdannet verdensmålene for bæredygtig udvikling til vores mål, så vi kan følge Danmarks vej mod en bedre fremtid.
September 2, 2020

Ved henvendelse, kontakt os her