Om os

Stærkt fundament sikrer solid kvalitet

1

Vi ansætter kun de dygtigste økonomer med forskerbaggrund, holder os ajour med nyeste viden og er stærkt bevidste om, at faglig udvikling konstant skal vedligeholdes.

2

Vi arbejder tæt sammen med Krakas forskere for at sikre kvaliteten i vores arbejde og inddrager eksterne specialister, når det er relevant for at opnå det bedste resultat.

3

Vi har erfaring med et utal af faktabaserede analyser inden for de fleste samfundsområder både i det offentlige og det private.

Kraka Advisory er en del af noget større

 

Kraka Advisory er en samfundsøkonomisk konsulentvirksomhed, der er ejet af Fonden Kraka. Vores overskud går ubeskåret til aktiviteter i tænketanken Kraka til at udvikle samfundsrelevante analyser.

I Kraka Advisory sparrer vi løbende med anerkendte forskere for at sikre højeste faglige niveau i vores analyser. Med stærk politisk indsigt forstår vi kundens strategiske behov på alle niveauer, og vi leverer et solidt funderet materiale, som er direkte anvendeligt i en beslutningsproces.

Kraka Advisory har et strategisk samarbejde med Deloitte, som giver os adgang til en bred vifte af klassiske konsulentkompetencer. Sammen har vi en unik position i markedet, baseret på faglighed, uafhængighed og troværdighed.

Ved henvendelse, kontakt os her