cykel

Kraka Advisory søger højt kvalificerede økonomer

Brænder du for økonomiske analyser, og trives du i et dynamisk miljø, hvor du får mulighed for at arbejde sammen med nogle af landets bedste økonomer i konsulentbranchen? Så er dette job måske noget for dig.
July 6, 2022

Vi står og mangler dig

Vi søger topøkonomer, som brænder for deres fag og drives af faglige udfordringer. Det er en forudsætning, at du har stærke økonomiske kompetencer, gerne inden for særligt registeranalyser og økonomisk modellering. Vi forventer, at du løbende følger med i nyhedsmedierne, er skarp på den offentlige debat, og at du har gode formidlingsevner, da både mundtlig og skriftlig kommunikation er en væsentlig del af jobbet. Det er vigtigt for os, at du er socialt imødekommende og bidrager til at bevare og udvikle Kraka Advisory som en god arbejdsplads.

 

Derfor skal du vælge os

Kraka Advisory er en samfundsøkonomisk konsulentvirksomhed, der er ejet af Fonden Kraka. Vores overskud går ubeskåret til aktiviteter i tænketanken Kraka, der udvikler samfundsrelevante analyser. I Kraka Advisory benytter vi os løbende af sparring med anerkendte forskere for at sikre det fagligt højeste niveau i kvaliteten af vores analyser. Vi sætter os grundigt ind i kundens strategiske behov og leverer et produkt, der er direkte anvendeligt i fx en beslutningsproces. Kraka Advisory samarbejder med Deloitte, som giver os yderligere adgang til en bred vifte af klassiske konsulentkompetencer. Sammen har vi en unik position i markedet, baseret på faglighed, uafhængighed og troværdighed.

 

Som økonom i Kraka Advisory kommer du til at arbejde på større og mindre projekter og have faglig sparring med topøkonomer om bl.a. kvalitetssikring og drøftelse af analysemetoder. Aktuelt er vi engageret i emner, der står højt på den samfundsrelevante dagsorden. Fra den finansielle sektors rolle i samfundsomstillinger som den, vi står i nu, til samfundsøkonomiske aspekter af den grønne omstilling med særligt fokus på milliardprojektet med energiøen i Nordsøen.

 

Vi lægger stor vægt på den enkelte medarbejders udvikling, og du vil få rig mulighed for at drive faglige miljøer samt bidrage til projekt- og salgsledelse. Har du lyst og evner, tilbyder vi dig mulighed for at bidrage til samfundsdebatten via lancering af vores analyser, deltagelse i konferencer, workshops mv.

 

Din profil

Du er udannet økonom f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.scient.oecon. eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for andre fagøkonomiske miljøer som økonomiske ministerier, De økonomiske råd, Nationalbanken eller tilsvarende roller i konsulentvirksomheder. Desuden vægtes det positivt - men er ikke afgørende - hvis du har en ph.d. i økonomi.

 

Din profil kan opsummeres således:

  • Akademisk stærk og erfaring på flere niveauer
  • Gode formidlingsevner på dansk og engelsk
  • God til at lytte, forstå og omsætte kunders behov til konkrete opgaver
  • God til at håndtere og visualisere data ved brug af statiske programmer
  • Kan overholde deadlines og håndtere pres
  • Høj grad af selvstændighed og i stand til at forstå nye emner
  • Kan bidrage til at udvikle et fagøkonomisk miljø
  • Idérig og god til at samarbejde
  • Resultatorienteret og får et kick af salg

 

Som person er du social, nysgerrig, positiv, udadvendt og brænder for at være med til at løfte den samfundsøkonomiske agenda.

 

Vejen til os

I Kraka Advisory kan vi tilbyde dig et spændende job med rig mulighed for udvikling og en markedskonform aflønningspakke. Har virksomheden succes, får du det også.

 

Vi sætter stor pris på frihed under ansvar og tilbyder et godt arbejdsmiljø med højt til loftet. Vi har fokus på det sociale fællesskab, sparring og vidensdeling.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte COO, Mette Dalsgaard, Mail: med@kraka-advisory.com, tlf.: 2627 2811.

 

Ansøgning inkl. CV, dokumentation for uddannelse, herunder karakterudskrift sendes via nedenstående link og skal være Kraka Advisory i hænde senest d. 15. august 2022.

 

Søg jobbet her

Ved henvendelse, kontakt os her