student

Kraka Advisory søger dygtige studenter

Brænder du for økonomiske analyser, og trives du i et dynamisk miljø, hvor du får mulighed for at arbejde sammen med nogle af landets bedste økonomer i konsulentbranchen? Så er dette job måske noget for dig.
June 20, 2022

Vi står og mangler dig 

Vi søger økonomistuderende, som brænder for deres fag og drives af faglige udfordringer. Du skal have et ønske om at lære programmeringssproget R, og gerne have interesse for økonomisk modellering eller registerdata.  

 

Derfor skal du vælge os 

Kraka Advisory er et nyoprettet selvstændigt rådgivningshus, der har indgået et strategisk partnerskab med rådgivningsvirksomheden Deloitte. Kraka er en forskningsbaseret tænketank, hvor Kraka Advisory er en rådgivende virksomhed. Kraka Advisory rådgiver private og offentlige kunder, erhvervsorganisationer og fonde om beslutninger, der har afgørende betydning for fremtiden. I Kraka Advisory er vi unikke, fordi vi søger fakta ud fra kundernes behov, gennem økonomisk indsigt og politisk forståelse. Vi arbejder med fagøkonomiske analyser på højt niveau, med faglige værdier som indebærer at vi ikke går på kompromis med det, som vores analyser viser og ikke viser. Aktuelt er vi engageret i emner, der står højt på den samfundsrelevante dagsorden. Fra den finansielle sektors rolle i samfundsomstillinger som den, vi står i nu, til samfundsøkonomiske aspekter af den grønne omstilling med særligt fokus på milliardprojektet med energiøen i Nordsøen. 

 

Om jobbet 

Vi tilbyder et spændende og fagligt udfordrende studiejob i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor arbejdsopgaverne vil bestå i dataindsamling, litteraturgennemgang, behandling af registerdata og formidling af analyser. Du kommer til at arbejde selvstændigt på større og mindre projekter, hvor du vil få faglig sparring med nogle af landets bedste økonomer.  Det betyder, at du vil få rig mulighed for at udvikle din teoretiske forståelse gennem praktisk anvendelse. Den gennemsnitlige arbejdstid fastlægger vi sammen, men vil typisk være mellem 10-20 timer om ugen. 

 

Din profil 

Du studerer økonomi og er blandt de bedste på din årgang. Du er god til at samarbejde i teams og fungere socialt. Desuden er du effektiv og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Vi sætter stor pris på, at du er faglig nysgerrig og innovativ i din opgaveløsning. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra andre relevante studiejobs. Som person er du nysgerrig, positiv, udadvendt og brænder for at være med til at løfte den samfundsøkonomiske agenda. 

 

Vejen til os 

I Kraka Advisory kan vi tilbyde et spændende job med rig mulighed for udvikling og en markedskonform aflønningspakke. Har virksomheden succes, får du det også. 

 

Vi sætter stor pris på frihed under ansvar og tilbyder et godt arbejdsmiljø med højt til loftet. Vi har fokus på det sociale fællesskab, sparring og vidensdeling.  

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Vice President, Mette Dalsgaard, Mail: med@kraka-advisory.com, tlf: 26272811  

 

Ansøgning inkl. CV, dokumentation for igangværende uddannelse, herunder karakterudskrift sendes til admin@kraka-advisory.com, og skal være Kraka Advisory i hænde senest d. 15. august 2022. 

 

Ved henvendelse, kontakt os her