produktion

Den grønne omstilling i danske produktions- virksomheder

Ny undersøgelse af Kraka Advisory og Deloitte måler både handling og udfordringer for den grønne omstilling i produktionsvirksomheder.
June 3, 2022

Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomheder har en ambitiøs målsætning om en klimaneutral produktionsindustri i 2030. Den målsætning vil give et markant bidrag til målet om 70 pct. reduktion af CO2 frem mod 2030.

 

I den nye rapport kan du læse resultaterne fra den første undersøgelse, der kommer til at være en vigtig benchmark. Fx. kan vi se, at 2 ud af 3 virksomheder bruger klimavenlige materialer i produktionen, knap halvdelen har fået lavet et energisyn, mens lidt over en tredjedel af produktionsvirksomhederne har et klimamål.

 

Den grønne omstilling handler også om konkurrenceevne og vækst, beskæftigelse og eksport for produktionsvirksomhederne. Derfor er det også en god ide løbende at kigge på den grønne udviklingen i de danske produktionsvirksomheder. På den måde sikrer vi, at produktionsindustrien er på det rette grønne spor og får løst potentielle udfordringer på vejen.

 

Derfor har Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomheder igangsat en årlig undersøgelse, der netop måler på både produktionsvirksomhedernes grønne handlinger og udfordringer.

 

 

Download rapporten her og bliv klogere på både virksomhedernes grønne omstilling og få inspiration og hjælp til grøn omstilling i din egen virksomhed:

 

Ved henvendelse, kontakt os her